Iklan Leaderboard

Ahad, 15 Jun 2014

8 World Cup 2014 Highlights - Day 3

World Cup 2014 All Goals and Full Highlights [Day 3]
[GROUP C] Colombia (3) VS Greece (0)
[GROUP C] Uruguay (1) VS Costa Rica (3)
[GROUP D] England (1) VS Italy (2)
[GROUP D] Ivory Coast (2) VS Japan (1)









tags: video full highlights all goals world cup 2014 piala dunia rio colombia greece uruguay costa rica england italy ivory coast japan jepun group kumpulan c d 

8 ulasan:

  1. England tak ada idea. Gerrard main bawah sangat. Viva Italia!

    BalasPadam
  2. Slm bro... Bola dh berlambak site.. Takyah le buat kat sini. Tak BO langsung.

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog dia suka hati dia la dia nak tulis apa... tak suka takyah baca apa susah???

      Padam
  3. Bro gua nak baca benda2 yg bernas dari BO... Bkn komen2 bodo cam yg ko bagi bro. Blog bola utk org cam ko belambak. Blog cam BO ni takda.

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh si tolol ni butthurt lak. biar la noob nk update apa pun ni blog dia. dia xrugikan duit ko satu sen pun, yg ko kisah sgt kenapa? lgpun dia update psl world cup ni sbb nak naikkan rating seo je...

      Padam
    2. ni bukan noob la, ni psykik zero..tugas dia mmg tulis entri utk rating seo..

      Padam
  4. Tq bro atas pencerahan... Aku ingat BO dah jadi bkog bola ke apa. BO penting utk santapan rohani aku.. Pada yg panggil aku tolol tadi terima kasih menambahkan pahala aku. Byk2 buat gitu...... Bagus utk aku yg dh tua ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga nko dpt masuk syurga bulat2 tanpa dihisab langsung.. doakan aku masuk syurga sama bersama buraq2 ku.. bukan aku yg tunggang buraq, tetapi buraq2 aku yg beribu2 ekor itu menunggang aku dgn sekelip mata meluncur titian..insyaallah..

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...