Iklan Leaderboard

Khamis, 19 Jun 2014

9 World Cup 2014 Highlights - Day 7

World Cup 2014 All Goals and Full Highlights [Day 7]
[GROUP B] Australia (2) VS Netherlands (3)
[GROUP B] Spain (0) VS Chile (2)
[GROUP A] Cameroon (0) VS Croatia (4)








tags: video full highlights all goals world cup 2014 piala dunia rio belgium algeria brazil mexico russia korea republic south group kumpulan h a 

9 ulasan:

  1. Blogwalking kat sini, jom baca artikel baru:

    Lagi 3 Gambar Gadis Cun Buat Selfie Maut Atas Bangunan - Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/lagi-3-gambar-gadis-cun-buat-selfie.html

    BalasPadam
  2. Jangan bersedih ye penyokong Spain... sebenarnye dieorg kecian kat korang terpaksa tunggu sampai lewat pagi semata-mata nak tgk dieorg main... biar dieorg kalah dari awal dari korang dapat surat amaran or dibuang kerja... betapa sayangnya player Spain pada korang...

    Lepas nih penyokong Portugal lak leh rest awal... then Brazil...

    Biar penyokong Germany mcm aku je dibuang keje or dpt surat amaran... aku kesian kat korang... tu je... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. bokpa sengkang mata.. bangun je 6am, boleh dapat jawapan kat google..tunggu bersorak pun, bukan dapat apa pun.. lain la semi final dan final..

      Padam
    2. Tu org kata beza fans n just minat. kalo fans. sanggup je tunggu. perasaan masa gol paling sonok. kalo just minat. bola score mcm ne pun no meaning.

      Padam
  3. Kalau spain menang pun maybe akan dpt no 2, sure lwn juara kump A Brazil...better kalah awal2, nanti kena 6-0 dgn brazil. Lgpun sy tgk spain ada masalah keeper n defend selepas ketiadaan puyol. Dulu spain kuat sbb kbykakan player spain 1 team dgn barcelona, keserasian dah ada. Bila letak deigo costa n new defender, tiada fabregas..fhm2 je la.

    Go German!

    BalasPadam
  4. Tetapi mesti semua peminat liverpool yang suka dan bangga dengan prestasi Luis Suarez bila Uruguay main lawan England kan.. Dua gol tu..

    BalasPadam
  5. sebab wujud org2 yg bijak pandai ni la aku rasa nk tukar bidang jadi pembunuh drpd jadi software developer. Sembang n putar belit no 1, buat kerja mcm taik jgk. It industri kita jauh diblkg la. teknologi yg kita guna hari ni adlh hasil kerja org luar. org kita baru pandai beli brg online, main social media dah blgk mcm maju sgt n pakar it. yg buat sistem tu kbykan semua org luar la. korg pergi la cari maklumat brpa byk projek it yg besar2 cmpny local yg buat. kita byr org luar juta2 n billion2 sbb nk upgrade teknologi kita. try la keje kt local compny n cmpny luar skali. pastu korg akan rasa mcm mana bezanya. org kita sembang kencang pastu buat keje result mcm taik. aku bukan nk banggakn org luar sbb diorg ni kbykn kapir n kejam. diorg buat bisnes kt sini kutip untung gila2 sbb kita sndri bodoh tk pndai buat sendiri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. apsal ko komen kat entry world cup ni?

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...