Iklan Leaderboard

Rabu, 9 Julai 2014

9 World Cup 2014 Highlights - Day 22 (Semi-Finals)

World Cup 2014 All Goals and Full Highlights [Day 22]
Semi-Finals
Lauk Brazil (1) VS Germany (7)






tags: video full highlights all goals world cup 2014 piala dunia rio brazil germany semi finals

9 ulasan:

  1. aku dah agak dah..memang masak la brazil. Jerman VS Argentina utk final. Jerman Juara. Jerman jauh tinggalkan team lain, diorang belasah cukup2 punya. Dgn neymar takde, brazil cuma team yang cukup2 makan je boleh survive sampi sekarang. Tapi utk berhadapan dengan gergasi jerman..brazil perlukan lebih daripada luck

    BalasPadam
  2. brazil 1 german 7
    lbih kurang masa yg sama gaza kena bom

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa yang sama ko taip gak gaza kena bom.... baik ko pergi sana tlg dieorg perang dari ko duk komen macam Optimus Prime...

      Padam
  3. Tudiaaaa Brazil 1, Germany 7 goal.. huissshhhh Tahniahhhhhhh.. banyak betul dia goal

    BalasPadam
  4. najib sokong spain....anwar sokong brazil...

    BalasPadam
  5. mmg dh agak brazil klh... cuma x expect kna smpe 7... wht happen??????

    BalasPadam
  6. mmg terkejut beruk gk tngk results.. gol brazil gol kesian je haha

    BalasPadam
  7. Brazil diayamkan baikkk punya..

    BalasPadam
  8. noob(24) vs najib(7)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...