Khamis, 26 Disember 2019

0 Buasir Otak TV: ENIGMA - Pengembaraan Mencari Cinta

Sempena pencapaian video ke-50 di channel Buasir Otak TV, kami ingin menghargai anda semua dengan memberi anda baca buku Buasir Otak: The Komik (ENIGMA) secara percuma dalam bentuk permainan video interaktif ini.


Dalam video ini anda akan memegang watak sebagai Bo, seorang pemuda yang tidak pernah bercinta dan sering gagal dalam percintaan, namun tak disangka-sangka seorang rakan perempuan anda meluahkan perasaannya pada anda.

Apakah yang anda akan lakukan?
Terima atau tolak cintanya?

Mulakan pengembaraan anda sebagai Bo dalam misi untuk mencari cinta dalam permainan video interaktif ini.

Buat pilihan dengan baik di hujung video ini kerana setiap pilihan yang anda buat akan menentukan jalan cerita dan penamat yang berbeza.P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody cerita kisah misi pengembaraan mencari cinta bo botk the komik enigma gamebook interactive interactive 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.