Sabtu, 31 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Pekerja paling malas dalam dunia

Bila kau pekerja paling malas dalam dunia sampai kau dapat Anugerah Pekerja Paling Malas. Jom tonton animasi ini. 


Jumaat, 30 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 16

Pelbagai negara hadir ke Jepun menyertai Sukan Olimpik Tokyo 2020 untuk bertanding dengan semangat kesukanan dan setiakawan yang tinggi, namun Israel buat macam-macam hal sehinggakan ada negara yang tidak mahu bertanding dengan negara haram ini. Oleh itu umat Islam harus bangkit dan terus bersatu. Jom tonton animasi ini.


Khamis, 29 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Guna gaji Youtube RM1,000 untuk derma dan Giveaway Robux

Alhamdulillah, memandangkan kami ada rezeki lebih, kami akan gunakan RM1,000 duit gaji Youtube kami untuk berkongsi rezeki dengan membuat sedikit sumbangan kepada orang yang memerlukan, orang Palestin dan juga membuat Giveaway untuk para peminat Buasir Otak TV. Jom tonton video animasi ini.


Rabu, 28 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Sesi Q&A Buasir Otak TV Part 3 LIVE

Sempena video yang ke-400 di channel Buasir Otak TV, kami akan mengadakan Sesi Q&A Bahagian 3 secara LIVE untuk menjawab banyak soalan dari kamu semua. Jadi jangan lepaskan peluang untuk mendengar sendiri jawapan kepada segala persoalan kamu dari pengasas channel ini iaitu Prince of Noob sendiri.  Oleh itu anda kena tonton dari awal hingga habis. Jom tonton video animasi ini.


Selasa, 27 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Kisah ketam yang sedih

Ini adalah kisah seekor ketam pasir yang menyedihkan. Jom tonton animasi ini. 


Isnin, 26 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Tertidur sampai terlepas kelas online

Bila kau nak tidur sekejap suruh abang kejut tapi akhirnya terlepas juga kelas online. Jom tonton animasi ini. 


Ahad, 25 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Main PUBG dalam Roblox LIVE

Ramai sangat nak saya main PUBG, jadi saya main PUBG dalam Roblox je lah dulu hehe. Jom bersama saya dalam game Roblox - ROBLOX PUBG (FREE VIP SERVER). Jom tonton animasi ini.


0 Buasir Otak TV: Roblox - Pilih pasukan dan pukul ramai-ramai LIVE

Pilih team Biru atau Merah dan jom pukul pihak lawan ramai-ramai! Jom bersama saya dalam game Roblox - Pick A Side. Jom tonton animasi ini.


0 Buasir Otak TV: Roblox - Masuk Sukan Olimpik Tokyo 2021 LIVE

Nampaknya Sukan Olimpik Tokyo 2021 telah bermula. Jadi jom kita bawa Pingat Emas untuk Malaysia dalam game Roblox - Roblox Summer Olympics Jom tonton animasi ini.


Sabtu, 24 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 15

Tanah dan rumah Palestin seringkali dirompak dan dirampas Israel, tanpa disedari tanah Palestin semakin mengecil. Semua negara di seluruh dunia perlu lebih tegas terhadap pencerobohan negara haram Israel ini. Oleh itu umat Islam harus bangkit dan terus bersatu. Jom tonton animasi ini.


Jumaat, 23 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Pusing-pusing Bandar KL LIVE

Dalam Live game kali ini, saya tumpang kereta orang pusing-pusing Kuala Lumpur dalam game Roblox - Bandar dan pergi ke Pavillion. Tapi dalam perjalanan kena tahan pula dengan polis. Jom tonton animasi ini.


0 Buasir Otak TV: 5 keburukan tidur lambat kerana main game

Ramai yang suka main game lewat malam sampai lambat tidur. Tapi tahukah anda ada 5 keburukan tidur lambat kerana main game ini. Jom tonton animasi ini. 


0 Konflik antara orang baik membingungkan negara

1. Konflik antara para dermawan dan aktivitis kemanusiaan yang tular ini sebenarnya lebih kepada masalah peribadi di antara mereka, namun ia telah membingungkan satu negara.

2. Yang ni nak buat cara dia sendiri, yang tu nak ikut tak dapat, yang sana pula rasa dipinggir. Maka adalah pihak yang terasa dan adalah pihak yang kecil hati.

3. Masalah timbul bila individu tertentu yang terguris ini mengadu domba di media sosial lalu menjadikan isu ini isu nasional yang harus diambil tahu oleh netizen.


Khamis, 22 Julai 2021

2 Buasir Otak TV: Misteri pelajar Histeria di sekolah asrama

Ketahui kisah seram yang berlaku di sebuah sekolah asrama pada tahun 90-an di mana ramai pelajar mula diserang histeria seperti dirasuk hantu. Jom tonton animasi ini.


Rabu, 21 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 14

Israel sering mengganggu orang Palestin setiap kali tiba hari penting buat umat Islam seperti bulan puasa dan juga hari raya. Oleh itu umat Islam harus bangkit dan terus bersatu. Jom tonton animasi ini.


Selasa, 20 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Buat macam rumah sendiri katanya

Bila kau datang rumah kawan lepas tu dia cakap buat lah macam rumah sendiri. Jom tonton animasi ini. 


Isnin, 19 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Nak tembak orang tapi Noob

Kali ini main game Roblox - KAT! ft. Rhanxcold Malaysia. Tapi game ni susah betul, nak tembak orang tapi asyik mati je sebab noob sangat. Dah lah ada Spongebob yang pro. Jom tonton animasi ini.


Ahad, 18 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 13

Walaupun berbeza negara, namun umat Islam di Malaysia, Indonesia dan Brunei terus memberikan sokongan dan bantuan kepada negara Palestin. Lain pula halnya dengan negara Israel yang tidak mendapat sokongan dari semua orang Yahudi. Jom tonton animasi ini.


Sabtu, 17 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Selamatkan diri dari Bencana Alam LIVE

Alamak ada bencana alam! Cepat selamatkan diri dalam game Roblox - Natural Disaster Survival. Jom tonton animasi ini.


0 Buasir Otak TV: Bila nombor naik banyak sangat

Bila ada nombor naik banyak sangat dengan cepat. Nombor apa ni? Jumlah Subscribers ke? Jom tonton animasi ini.


0 Buasir Otak TV: Roblox - Lari dari penjara Obby LIVE

Alamak, kena tangkap masuk penjara pulak? Jom lari dari penjara sama-sama dalam game Roblox - Escape Prison Obby. Jom tonton animasi ini.


Jumaat, 16 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 12

Selepas Malaysia, kini giliran Indonesia pula menganjurkan Bacaan Doa Selamat untuk Palestin dengan mengajak negara-negara Islam yang lain, tetapi negara haram Israel sibuk nak datang juga. Jom tonton animasi ini.


0 Kehidupan kita bukan penanda aras orang lain

1. Kadang-kadang bila kita baca berita atau isu semasa tentang kes buli, stress, depresi, kemiskinan, perkauman, masalah rumahtangga dan sebagainya, kita biasa jumpa komen macam;

"Betul ke ni? Aku tak pernah kena pun macam tu"
"Mana ada macam tu. Kawan-kawan aku semua ok je takde pun rasis"
"Aku kena relaks je, orang lain je manja, lembik sangat"
"Baru kena sikit dah down. Aku buat boleh je"
"Aku pun susah juga tapi tak angkat bendera putih pun"
"Masa aku dulu lagi teruk tapi aku OK je"



Khamis, 15 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Setiap kali borak pasal bola sepak

Setiap kali bila kau dengan kawan kau borak pasal bola sepak seperti Perlawanan Akhir Euro 2020 antara England dan Itali. Jom tonton animasi ini. 



Rabu, 14 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 11

Kenapa negara jiran Malaysia dan Indonesia iaitu Singapura tak pernah muncul sebelum ini? Adakah Singapura berkawan dengan Israel atau Palestina? Jom tonton animasi ini.


Selasa, 13 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Lutut rasa sakit bila ditekan

Bila kau jumpa doktor sebab rasa sakit kat lutut setiap kali apabila ditekan. Jom tonton animasi ini.


Isnin, 12 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Melawat tempat bersejarah di Indonesia

Dalam game Roblox - Car Driving Indonesia (Beta) ini ada macam-macam aktiviti boleh dibuat seperti mandi pantai, melawat tempat bersejarah seperti Candi Borobudur, Tugu Pahlawan Surabaya dan sebagainya.  Jom tonton animasi ini.



0 Buasir Otak TV: Roblox - Jalan-jalan naik mobil di Indonesia

Jom sama-sama kita jalan-jalan naik mobil BMW di Jakarta, Indonesia dalam game Roblox - Car Driving Indonesia (Beta). Jom tonton animasi ini.



Ahad, 11 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Penonton pilih ending komik Enigma LIVE

Jom Main Komik Interaktif Buasir Otak: The Komik [Enigma] secara LIVE. Penonton akan pilih sambungan bagi setiap bab dan cerita akan disambung berdasarkan undian tertinggi dari penonton. Adakah penonton akan mendapat Good Ending atau pun Bad Ending? Jom tonton ulangan video LIVE ini. 


Sabtu, 10 Julai 2021

1 Buasir Otak TV: Harga durian mahal sangat

Setiap kali bila kau nak beli durian tapi harganya mahal bangat. Jom tonton animasi ini. 


Jumaat, 9 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Terperangkap dalam dunia Gacha Life (FULL EPISODE)

Sempena video Buasir Otak TV yang ke-275, kami akan siarkan kompilasi Episod Penuh Siri Terperangkap dalam dunia Gacha Life.

Sinopsis:
Pada suatu hari yang indah, Bo dan Amir terjumpa sebuah telefon misteri di taman permainan. Di dalam telefon tersebut hanya ada game Gacha Life. Tiba-tiba suatu yang pelik berlaku. Apakah yang telah terjadi? Dapatkah Bo dan Amir mencari jalan keluar? Jom tonton animasi ini.


Khamis, 8 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 10

Bila Malaysia menjemput semua negara datang termasuk Indonesia dan Brunei untuk Majlis Selamatkan Palestin, tapi negara haram Israel sibuk nak datang juga. Jom tonton animasi ini.


Rabu, 7 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Bila ada orang gantung bendera putih

Setiap kali bila ada orang gantung bendera putih untuk meminta bantuan. Jom tonton animasi ini. 


Selasa, 6 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Bila orang ejek Saitama botak

Bila ada orang ejek Saitama dari anime One Punch Man sebab kepala dia botak licin. Jom tonton animasi ini.


Isnin, 5 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Main Murder Mystery 2 tapi Noob

Tonton sesi gaming Buasir Otak TV bermain Murder Mystery 2 bersama geng-geng Youtuber Roblox Malaysia seperti Horangi99, Cengkerik, Shamizwn, AM28, Akif Iskandar, GameOnzz dan ramai lagi. Jom tonton animasi ini.



Ahad, 4 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 9

Bila Malaysia, Indonesia, Brunei dan lain-lain negara mahu menghantar bantuan kepada Palestin, Israel berasa dengki dan keji menutup jalan dan sempadan agar bantuan tidak sampai. Jom tonton animasi ini.



Sabtu, 3 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Bila restoran biasa jual BTS Meal

Setiap kali bila kedai makan biasa ada jual BTS Meal. Jom tonton animasi ini. 


Jumaat, 2 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Bila cikgu kenakan murid

Bila cikgu nak kenakan murid dia sebab geram sangat selalu buat masalah dalam kelas. Jom tonton animasi ini. 


0 Sakit hati tengok orang minta dan bagi bantuan

1. Bendera putih.

2. Dia macam ni. Bendera putih sekadar simbol yang senang difahami ramai tanda kita perlukan bantuan.

3. Kalau pencetusnya bagi idea guna bendera hitam atau letak signboard lalu dipersetujui masyarakat untuk dijadikan kempen, orang akan letak bendera hitam atau signboard.

4. Sebab apa idea guna bendera putih ini dicetuskan? Mungkin sebab mengambilkira kain putih paling senang nak cari dan ramai orang dah ada. 



0 Buasir Otak TV: Channel Buasir Otak TV akan dipadam pada 12 Julai 2021?

Ramai orang tanya kenapa tak balas komen? Adakah channel Buasir Otak TV akan dipadam? Semua persoalan akan saya jawab dalam video ini. Cuma satu je saya nak minta tolong.

Tolong viral dan trendingkan channel saya supaya channel Buasir Otak TV boleh dapat 100,000 Subscribers sebelum 12 Julai 2021. Jom tonton animasi ini.


Khamis, 1 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Bila kawan curi lawak kau

Setiap kali bila ada kawan curi dan tiru lawak kau, padahal sebelum tu dia cakap tak lawak pun. Jom tonton animasi ini. 


Ads RichPartners