Khamis, 29 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Guna gaji Youtube RM1,000 untuk derma dan Giveaway Robux

Alhamdulillah, memandangkan kami ada rezeki lebih, kami akan gunakan RM1,000 duit gaji Youtube kami untuk berkongsi rezeki dengan membuat sedikit sumbangan kepada orang yang memerlukan, orang Palestin dan juga membuat Giveaway untuk para peminat Buasir Otak TV. Jom tonton video animasi ini.P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak segmen giveaway peraduan contest robux roblox guna duit pendapatan gaji youtube derma sumbangan sedekah palestin orang susah bendera putih


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners