Rabu, 21 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 14

Israel sering mengganggu orang Palestin setiap kali tiba hari penting buat umat Islam seperti bulan puasa dan juga hari raya. Oleh itu umat Islam harus bangkit dan terus bersatu. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel ganggu kacau hari raya haji korban aidil adha israhell kurban qorban kejar negara umat islam bersatu Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.