Khamis, 31 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Kawan suka jadi batu api

Bila kau ada kawan yang selalu jadi batu api suka menghasut dan melaga-lagakan orang. Jom tonton animasi ini.


Ahad, 27 Disember 2020

1 Buasir Otak TV: Setiap kali azam tahun baru

Bila kau buat azam sempena nak masuk tahun baru. Jom tonton animasi ini.


Jumaat, 25 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Lawak perompak sengal

Bila ada perompak nak mencuri rumah orang kaya tapi sengal. Jom tonton animasi ini.


Rabu, 23 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Setiap kali jumpa doktor

Bila setiap kali kau pergi klinik atau hospital untuk jumpa doktor. Jom tonton animasi ini.


Isnin, 21 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Suka berniat hangat tahi ayam

Bila kawan kau suka sangat berniat tapi semuanya sekadar hangat-hangat tahi ayam. Jom tonton animasi ini.



Khamis, 17 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Misteri ketukan pintu

Bila semakin banyak rumah didatangi dengan ketukan pintu yang misteri disertai dengan bau yang sangat busuk seperti bau bangkai. Jom tonton animasi ini.


Selasa, 15 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Bila kawan lambat sunat

Bila setiap kali tiba musim khatan tapi ada kawan yang lambat nak sunat. Jom tonton animasi ini.


Sabtu, 12 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Suka hina rupa paras orang lain

Bila ada kawan yang suka menghina, mengutuk dan mengejek rupa paras (body shaming) orang lain. Jom tonton animasi ini.


Rabu, 9 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Kawan suka tolong kawan

Bila ada kawan yang suka sangat nak tolong kawan walaupun kadang-kadang dia tak mampu pun nak tolong. Jom tonton animasi ini.


Ahad, 6 Disember 2020

6 Buasir Otak TV: Beli kereta idaman guna duit Youtube

Bila akhirnya dapat juga beli kereta idaman guna duit pendapatan Youtube. Jom tonton animasi ini.



Jumaat, 4 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Kisah si penunggang agama

Bila ada orang mempergunakan agama demi untuk kepentingan diri sendiri seperti mahu mencari populariti dan perempuan di Instagram. Jom tonton animasi ini.


Khamis, 3 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Follow orang kat media sosial

Bila ada orang Follow media sosial kau macam Youtube, Instagram, Facebook, Twitter dan Tiktok. Jom tonton animasi ini.


Selasa, 1 Disember 2020

0 Buasir Otak TV: Abang yang sangat annoying

Bila kau ada abang atau kakak yang annoying lagi menjengkelkan ada je benda tak puas hati dengan kau. Jom tonton animasi ini.


Ads RichPartners