Ahad, 11 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Penonton pilih ending komik Enigma LIVE

Jom Main Komik Interaktif Buasir Otak: The Komik [Enigma] secara LIVE. Penonton akan pilih sambungan bagi setiap bab dan cerita akan disambung berdasarkan undian tertinggi dari penonton. Adakah penonton akan mendapat Good Ending atau pun Bad Ending? Jom tonton ulangan video LIVE ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak main komik interaktif enigma live penonton pilih sambungan ending penamatTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners