Ahad, 18 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 13

Walaupun berbeza negara, namun umat Islam di Malaysia, Indonesia dan Brunei terus memberikan sokongan dan bantuan kepada negara Palestin. Lain pula halnya dengan negara Israel yang tidak mendapat sokongan dari semua orang Yahudi. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel hari raya haji korban aidil adha yahudi ortodoks orthodox jews malu dukung sokong supportTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners