Jumaat, 2 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Channel Buasir Otak TV akan dipadam pada 12 Julai 2021?

Ramai orang tanya kenapa tak balas komen? Adakah channel Buasir Otak TV akan dipadam? Semua persoalan akan saya jawab dalam video ini. Cuma satu je saya nak minta tolong.

Tolong viral dan trendingkan channel saya supaya channel Buasir Otak TV boleh dapat 100,000 Subscribers sebelum 12 Julai 2021. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak channel akan dipadam youtube delete remove buang sebab komen spamTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners