Isnin, 12 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Melawat tempat bersejarah di Indonesia

Dalam game Roblox - Car Driving Indonesia (Beta) ini ada macam-macam aktiviti boleh dibuat seperti mandi pantai, melawat tempat bersejarah seperti Candi Borobudur, Tugu Pahlawan Surabaya dan sebagainya.  Jom tonton animasi ini.

P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak game gaming roblox youtuber malaysia jalan-jalan naik setir mobil kereta di indonesia car driving cdid candi borobudur menara nasional jakarta pelabuhan tugu pahlawan surabaya


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners