Jumaat, 30 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 16

Pelbagai negara hadir ke Jepun menyertai Sukan Olimpik Tokyo 2020 untuk bertanding dengan semangat kesukanan dan setiakawan yang tinggi, namun Israel buat macam-macam hal sehinggakan ada negara yang tidak mahu bertanding dengan negara haram ini. Oleh itu umat Islam harus bangkit dan terus bersatu. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel rosak katil jepun tokyo olimpik 2020 2021 atlet judo sudan algeria tarik diri boikotTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners