Sabtu, 24 Julai 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 15

Tanah dan rumah Palestin seringkali dirompak dan dirampas Israel, tanpa disedari tanah Palestin semakin mengecil. Semua negara di seluruh dunia perlu lebih tegas terhadap pencerobohan negara haram Israel ini. Oleh itu umat Islam harus bangkit dan terus bersatu. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel ganggu kacau rompak rampas curi tanah rumah negara bersatu Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners