Khamis, 6 Ogos 2020

0 Buasir Otak TV: Kedai makan paling teruk dalam dunia

Bila kau lapar cadang nak singgah makan di restoran tapi perkhidmatannya sangat teruk, pelayan tak mesra, mulut puaka, servis lambat, salah hantar, orang datang lambat dapat dulu, kira bil salah dan sebagainya. Jom tonton animasi ini.P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak kedai gerai makan restoran paling teruk terburuk dalam dunia pelayan kurang ajar biadab tak mesra sampai lambat servis perkhidmatan salah bagi orang lain datang kemudian


Tiada ulasan:

Catat Komen

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners