Sabtu, 31 Oktober 2015

6 Carte Blanche: Komik paling menyayat hati abad ini

Tahun 2105...

3/4 daripada bumi telah musnah akibat perang dunia ke-4 yang berlaku 10 tahun yang lepas mengakibatkan krisis kemanusiaan yang terburuk pernah berlaku dalam sejarah peradaban manusia.

Bagi mengelakkan tragedi ini daripada berulang lagi, pemerintah-pemerintah dunia telah mewujudkan sebuah permainan hidup dan mati iaitu “Carte Blanche”.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Siapa tak faham, search kat Google atau Youtube "john cena meme".tags: unexpected john cena and his my name is meme viral funny joke troll lawak comic komik carte blanche

6 ulasan:

 1. haha2 dammit caught me off guard haha2 meme ni viral kat anime community , youtuber react pun ad sebut psl ni haha2

  BalasPadam
 2. Errr.... skrin hp sy problem agak nya...loading page lama sgt...

  BalasPadam
 3. kenapa jon sina, kenapa bukan berok lesnar

  BalasPadam
 4. why john cena. nape bukan kane, triple h, booker T, undertaker, kurt angle, hulk hogan, ultimate warrior, mysterio, beruk lesnar, . prooooOOOOOooooottttTTTTT di muka si rosli. arh lega baq angg

  BalasPadam
 5. ITS JOHN CEnA!!! DOOOT DOOT DOOT

  BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.