Rabu, 21 Oktober 2020

0 Buasir Otak TV: Terperangkap dalam dunia Gacha Life Part 3

Setelah berjaya menyelesaikan misi sebelum ini, Pak Zack telah memberi Bo dan Zack sebuah misi baru. Bagi mencari jalan untuk kembali ke dunia asal, Bo dan Amir perlu menghantar makanan kepada seorang pemuda bernama Wan, seperti mana yang diarahkan oleh Pak Zack. Jom tonton animasi ini.


Siri Terperangkap dalam Gacha Life:


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak terperangkap termasuk tercampak dalam dunia gacha life gl anak pungut cerita anime malaysia indonesia isekai part 3


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners