Rabu, 21 April 2021

0 Buasir Otak TV: Terperangkap dalam dunia Gacha Life Part 4 (FINALE)

Untuk kembali ke dunia asal, Bo dan Amir kini perlu menyelamatkan Puteri Ain yang diculik oleh Usin dari Kumpulan Kegelapan. Dengan hanya berbekalkan Pedang Sakti yang diberikan oleh Pak Zack, Bo dan Amir perlu mengalahkan Usin agar misi mereka tercapai. Jom tonton animasi ini.


Siri Terperangkap dalam Gacha Life:


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak terperangkap termasuk tercampak dalam dunia gacha life gl anak pungut cerita anime malaysia indonesia isekai part 4Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners