Sabtu, 28 November 2020

1 Buasir Otak TV: Bila skim cepat kaya tersontot

Bila kartun pun lebih pandai dari orang yang join skim cepat kaya, skim ponzi, skim piramid, skim Pak Man Telo, money game, Like dan Share app macam iShareFans yang akhirnya tersontot dan terciduk sebab kena scam. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak lucu kartun bila skim cepat kaya pak man telo money game mlm piramid kena scam scammer isharefans share like klik link app tersontot terciduk 


1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.