Sabtu, 15 Mei 2021

0 Buasir Otak TV: Punca konflik Palestin dan Israel

Punca konflik Palestin dan Israel dipaparkan secara ringkas dalam bentuk animasi untuk memudahkan masyarakat terutama budak-budak memahami kenapa Israel menyerang Palestin. Ia semua disebabkan orang Israel mahu merampas rumah dan tanah orang Palestin. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak punca konflik palestin palestina palestine diserang israel yahudi kejam zalim 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners