Rabu, 26 Januari 2022

0 Buasir Otak TV: Penampakan aneh di Google Earth - Lebuh raya Temiang - Pantai

Bumi memang penuh misteri. Pelbagai infrastruktur moden dibangunkan untuk kemudahan dan kemajuan manusia. Namun kali ini terdapat penampakan dan penemuan aneh yang di Lebuh raya Temiang - Pantai, Negeri Sembilan, Malaysia. Jom tonton animasi ini.


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak penampakan penemuan aneh google earth map jalan lebuh raya lebuhraya temiang pantai negeri sembilan honda civic fc club parking letak kereta lorong laluan kecemasanTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.