Isnin, 24 Januari 2022

0 Buasir Otak TV: Tak hensem dan takde bakat boleh ke jadi Youtuber?

Zaman sekarang ramai nak jadi Youtuber, tapi macam mana nak jadi Youtuber yang berjaya macam Aqil Zulkiflee, Isa Isarb, Syafiq Aiman, Alieff Irfan, Horangi99, GameOnzz, Wan Animation, Sumie Azil, Lil Lizat dan sebagainya, lebih-lebih lagi kalau kita tak hensem dan kurang berbakat? Jom bincangkan bersama saya. Jom tonton animasi ini.


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak setiap kali bila tak hensem takde tiada bakat boleh ke jadi youtuber tips tutorial panduan youtube


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.