Isnin, 25 November 2019

0 Buasir Otak TV: Percintaan jarak jauh

Cerita ini mengisahkan tentang sepasang kekasih yang terpaksa berpisah kerana salah seorangnya ingin menyambung belajar ke luar negara. Bukan mudah untuk bercinta jarak jauh kerana memerlukan pengorbanan, kepercayaan dan kejujuran yang tinggi.

Bagaimanakah kesudahan hubungan mereka? Berjayakah mereka mengekalkan hubungan mereka? Jom tonton kesudahannya video animasi ini.

P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon percintaan cinta jarak jauh hubungan relay relationship curang kayu tiga kekal setia khianat 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.