Selasa, 28 Julai 2020

0 Buasir Otak TV: Misteri saki baki makanan kuarantin

Seorang pemuda dari kluster kayangan yang baru pulang dari luar negara, ditempatkan di sebuah hotel bagi menjalani kuarantin selama 14 hari. Namun, suatu yang aneh telah berlaku apabila beliau sering tidak menghabiskan makanan yang disediakan untuknya. Jom tonton animasi ini.

P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody kisah cerita peristiwa kejadian seram hantu takut di hotel ketika kuarantin makanan tak sedap memilih kluster kayangan


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.