Jumaat, 25 Jun 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 7

Israel cuba menipu Palestin bagi vaksin yang hampir tarikh luput. Bila dah kantoi, dia panggil Amerika Syarikat untuk backing, kononnnya negara paling kuat dan tidak pernah kalah. Malangnya Israel buta sejarah. Jom tonton animasi ini.

P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel amerika syariakt usa us vietnam war lose lost kalah perang peperangan why are we here just to sufferTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners