Rabu, 30 Jun 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 8

Bila Israel dengan sombongnya berkata mereka tidak takut pada sesiapa termasuk Palestin dan PBB kerana mempunyai Iron Dome, namun sebenarnya mereka mempunyai fobia dan ketakutan kepada sesuatu. Jika gak tahu, kalian cari di Youtube ya kenapa Israel takut sama belon, layang-layang dan tayar. Jom tonton animasi ini.

P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel pbb un tidur takut belon layang layangan tayar askarTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners