Ahad, 14 November 2021

0 Buasir Otak TV: Jika Asif, Yoe dan Syahmi jadi animasi

Bagaimana jika Asif, Yoe dan Syahmi menjadi animasi? Sempena kemenangan Asif bagi kategori Artis Komedi Popular pada Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-34 (ABPBH 32), jom layan Asif, Yoe dan Syahmi baca berita versi animasi ini. Tahniah diucapkan kepada Asif dan juga pasukan produksi Syahmi Sazli. Jom tonton animasi ini.  
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak jika asif, yoe dan syahmi jadi versi animasi baca berita biawak memang anugerah bintang paling popular berita harian abppbh34


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.