Khamis, 4 November 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 29

Sedangkan Korea Selatan dan Korea Utara boleh berdamai, kenapa Palestin dan Israel tidak boleh berdamai? Ini semua angkara negara haram Israel. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestin palestina palestine vs israel indonesia malaysia brunei filipina sokong dukung jokowi g20 jumpa perdana menteri presiden kemerdekaan roboh bina rumah pendatang haram yahudiTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.