Sabtu, 21 Mac 2020

1 Buasir Otak TV: Kuarantin kepala bapak katanya

Bila kerajaan dah keluarkan Perintah Kawalan Pergerakan suruh orang ramai kuarantin dan lockdown duduk kat rumah untuk mencegah Coronavirus (COVID-19) dari merebak tapi nampaknya masih ramai yang berdegil dan keras kepala tak nak ikut arahan, masih berkumpul ramai-ramai di luar, pergi kenduri kahwin, buat makan-makan kepala kambing, balik kampung dan sebagainya.  Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak keras kepala degil tidak mahu ikut patuh arahan kuarantin lockdown coronavirus covid19 malaysia kenduri kepala kambing lelaki kepala bapak

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.