Khamis, 19 Mac 2020

1 Buasir Otak TV: Nilai sebuah pengorbanan

Sebuah cerita yang menceritakan tentang seorang anak bongsu yang mempunyai abang sulung yang tegas dan sering menyuruhnya untuk belajar, membuatkannya sangat geram dengan sikap abangnya, sehinggalah suatu hari dia terdengar perbualan abangnya. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening nilai sebuah pengorbanan sikap perangai sifat adik anak bongsu sulung abang tegas marah suruh belajar

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.