Rabu, 3 Jun 2020

0 Buasir Otak TV: Majikanku juniorku

Sebuah kisah tentang seorang gadis suka membuli junior ketika dia masih belajar di universiti, kini sukar untuk mendapat pekerjaan selepas tamat pengajian. Namun segala-galanya berubah apabila dia bertemu semula dengan junior yang sering dibulinya dulu. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening majikanku majikan bossku bos boss junior juniorku buli senior mohon susah dapat kerja 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners