Isnin, 15 Jun 2020

0 Buasir Otak TV: Si Comot menemui bahagia

Mengisahkan tentang seorang budak lelaki yang sering melawan nasihat ibunya dan asyik keluar pergi ke cyber cafe untuk bermain game dengan kawan-kawannya, sehinggalah dia terjumpa dengan seekor kucing terbiar membuatkan sikapnya berubah. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody botk awakening si comot menemui bahagia kucing liar terbiar jalanan jumpa tendang ambil bela haiwan peliharaan sayang kena langgar


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners