Khamis, 11 Jun 2020

2 Buasir Otak TV: The Miracle

Diadaptasi dari kisah benar, cerita tentang seorang lelaki yang pergi ke luar negara untuk bertarung dalam sebuah Kejohanan MMA (Mixed Martial Arts) untuk merebut hadiah kemenangan wang ringgit demi membayar bil perubatan ibunya yang sakit. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody botk awakening the miracle mma mixed martial arts pertandingan kejohanan ko lawan bertarung pertarungan menang kalah khabib membiayai ibu sakit

2 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners