Isnin, 20 Jun 2022

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 36

Tatkala Palestin, Malaysia dan Indonesia bergembira meraikan penyertaan mereka ke dalam kejohanan bola sepak Piala Asia AFC, Israel datang menganggu dan menggugut untuk menyekat ekonomi Palestin.Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestin palestina palestine vs israel indonesia malaysia brunei  afc asian cup piala asia kelayakan sekat ekonomi duit bantuan kewangan aid fund eu kesatuan eropahTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.