Ahad, 26 Jun 2022

0 Buasir Otak TV: Roblox - Konvoi Myvi kat Lebuhraya Karak LIVE

Lebuhraya Karak menghubungkan negeri di Pantai Barat dan juga Pantai Barat. Ramai orang yang tinggal di Selangor dan Kuala Lumpur menggunakan Lebuhraya Karak untuk pulang ke kampung halaman di Pahang, Terengganu dan Kelantan. Jadi jom berkonvoi bersama saya dengan menaiki Myvi dalam game Roblox Lebuhraya Karak. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia game lebuhraya lebuh raya karak highway

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.