Khamis, 16 Jun 2022

0 Buasir Otak TV: Kelayakan Piala Asia Bola Sepak // Countryhumans

Kisah fiksyen animasi Countryhumans tentang kelayakan Piala Asia AFC sukan Bola Sepak di mana Malaysia, Indonesia dan Palestin disindir gergasi bola sepak Asia iaitu Jepun dan korea Selatan. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody kelayakan piala asia bola sepak afc asian cup kelayakan malaysia bangladesh indonesia nepal palestin palestina filipina philiphines japan jepun south korea


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.