Isnin, 23 Januari 2023

0 Buasir Otak TV: Geng Van Sekolah Episod 4 - Hobi merepek

Kelas Bo dan Amir perlu pergi ke makmal untuk mata pelajaran Sains, tapi cikgu Sains tiada maka digantikan dengan cikgu Wan. Sebabkan tak tahu nak mengajar apa, cikgu Wan bertanyakan tentang hobi kepada murid-murid kelas tersebut. Apa juga hobi mereka ini?  Jom ketahuinya dalam episod 4 Geng Van Sekolah.  Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody geng van bas sekolah episod hobi merepek mengarut

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.