Jumaat, 27 Januari 2023

0 Buasir Otak TV: Geng Van Sekolah Episod 5 - Tiada duit belanja

Waktu rehat telah tiba. Amir mengajak Bo pergi ke kantin, tapi Bo bawa bekal pula. Terpaksalah Amir pergi kantin seorang diri. Namun tiba-tiba Ghahim minta duit dari Amir kerana tiada duit belanja nak makan. Adakah Amir akan bagi duit pada Ghahim? Jom ketahuinya dalam episod 5 Geng Van Sekolah  Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody geng van bas sekolah episod tiada takde duit belanja


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.