Rabu, 1 Februari 2023

0 Buasir Otak TV: Geng Van Sekolah Episod 6 - Kes curi waktu rehat

Sementara menunggu waktu rehat tamat, Bo dan Amir bermain teka-teki. Kemudian Apan datang untuk bertanya sudah pukul berapa. Namun selepas kembalinya mereka ke kelas, terdapat kes kecurian telah berlaku. Barang siapakah yang dicuri dan siapakah yang mencurinya? Jom ketahuinya dalam episod 6 Geng Van Sekolah. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody geng van bas sekolah episod kes curi kecurian waktu rehat


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.