Khamis, 23 April 2020

1 Buasir Otak TV: Ku jaga dia untukmu

Cerita yang mengisahkan tentang seorang lelaki yang sudah lama berkawan dan bercinta dengan seorang perempuan malah sudah hampir ke jinjang pelamin, namun beliau akhirnya hanyalah menjaga jodoh orang lain apabila hubungan mereka terkandas di tengah jalan.  Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening ku jaga dia untuk mu jodoh orang lain pilihan ibu bapa tidak restu

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.