Selasa, 28 April 2020

0 Buasir Otak TV: Tak larat sebab puasa katanya

Tahulah kita sedang berpuasa, tapi tak boleh dijadikan alasan untuk bermalas-malasan. Si suami tu tolonglah isteri sikit, anak-anak pula ringan-ringankanlah tulang bantulah ibu bapa buat kerja-kerja rumah. Ini main game boleh pula, tapi bila orang minta tolong mula lah penat lah, tak larat lah. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak tak larat jadi malas buat kerja rumah tolong isteri sebab puasa suami main game pubg mobile boleh

Tiada ulasan:

Catat Komen

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners