Ahad, 26 April 2020

2 Buasir Otak TV: Wanita bukan alat mainan

Menceritakan tentang seorang lelaki yang tinggal bersama adik perempuan kesayangannya setelah ibu bapa mereka meninggal dunia, namun sering bersikap liar dan gemar berpoya-poya dengan ramai perempuan, malah menganggap wanita ini hanya sekadar permainan baginya. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening kaum wanita perempuan bukan alat mainan permainan jaga hormat lelaki lindung pelindung sayang seperti ibu adik kakak

2 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.