Khamis, 2 April 2020

0 Buasir Otak TV: Taubat seorang lelaki

Menceritakan tentang sejarah seorang lelaki lembut yang sering diejek dan dipinggirkan oleh kawan-kawan lelaki ketika di zaman sekolah, berubah menjadi mak nyah setelah dewasa. Namun satu hari berlaku kejadian yang membuatkan dia mengambil keputusan untuk bertaubat dan kembali ke pangkal jalan. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening taubat seorang lelaki pondan mak nyah transgender lgbt kembali ke pangkal jalan jumpa ibu bapa terkejut meninggal pembedahan payudara palsu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.