Selasa, 21 April 2020

0 Buasir Otak TV: Puisi terhebat

Mengisahkan seorang budak lelaki yang pandai melukis, namun pada suatu hari dia mahu cuba menulis puisi terhebat untuk 'crush'nya yang juga rakan perempuan sekelasnya, namun tidak tahu bagaimana hendak menulis puisi. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening puisi terhebat cara menulis tutorial panduan sajak melukis lukisan cantik comel bagi surat kat crush

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners