Ahad, 13 Mac 2022

0 Buasir Otak TV: Russia VS Ukraine Part 2 // Countryhumans

Setelah Kesatuan Soviet (USSR) dibubarkan pada tahun 1991, terdapat beberapa negara bekas USSR telah menyertai NATO. Ukraine juga berminat untuk menyertai NATO lalu menyebabkan Rusia marah. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak russia rusia vs ukraine ukraina palestin palestine palestina israel indonesia malaysia brunei usa america us pbb un negara ussr kesatuan soviet estonia latvia lithuvia


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.