Ahad, 27 Mac 2022

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 33

Bulan Ramadhan yang hampir tiba ini pasti disambut dengan gembira oleh negara Palestin, Malaysia, Indonesia dan Brunei. Malangnya ada negara haram yang sering mengganggu Palestina terutama di bulan yang mulia ini. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestin palestina palestine vs israel indonesia malaysia brunei friends kawan rakan sekutu support sokong uae jordan mesir egypt sambut bulan puasa ramadhan ramadanTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.