Selasa, 22 Mac 2022

0 Buasir Otak TV: Russia VS Ukraine Part 3 // Countryhumans

Disebabkan banyak negara yang menyokong Ukraine terutama dari negara-negara barat, Rusia merasa marah dan memasukkan negara yang menyokong Ukraine dalam senarai negara musuh mereka atau unfriendly countries. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak russia rusia vs ukraine ukraina palestin palestine palestina israel indonesia malaysia brunei usa america us pbb un negara ussr unfriendly list emeny senarai negara musuh uk canada un country switzerland norway singaporeTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.