Selasa, 17 Mei 2022

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 35

Sedang negara Palestin dan para sahabatnya iaitu Malaysia, Indonesia dan Brunei menyambut Hari Raya Aidilfitri, berlaku kejadian di mana seorang wartawan warganegara Amerika Syarikat & Palestin ditembak oleh tentera Israel. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestin palestina palestine vs israel indonesia malaysia brunei masjid al aqsa wartawan jurnalis reporter journalist us amerika syarikat usa killed shoot mati ditembak tentera army shireen abu akleh


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.