Jumaat, 20 Mei 2022

0 Buasir Otak TV: Roblox - Cara pergi rumah hantu dalam game Lebuhraya

Memandangkan video TikTok BOTV "Bila Waze bawa guna jalan seram" viral dan ramai yang nak tahu macam mana cara nak pergi ke rumah hantu dalam game Roblox - Lebuhraya, jadi bolehlah tonton video panduan lengkap /tutorial ringkas ini. Share juga kat kawan-kawan lain supaya lebih ramai boleh pergi rumah hantu ni. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia live cara pergi rumah hantu seram puaka dalam game lebuhraya jumpa pocongTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.