Sabtu, 29 Februari 2020

0 Buasir Otak TV: Epal buruk dalam keluarga

Sebuah cerita yang mengisahkan tentang seorang anak lelaki yang dianggap sebagai epal buruk dalam keluarga, hanya kerana dia bekerja di kampung dan tidak berjaya seperti abangnya yang menjadi doktor di luar negara dan adik perempuannya yang mengikut suaminya bekerja di Sabah. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening epal buruk dalam keluarga sering dibandingkan anak adik beradik tak berjaya seperti macam abang adik perempuan lelaki kerja kampung kelulusan spm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.